fbpx

Bouw je eigen box

Staat de combinatie die jij in gedachte had niet tussen alle voorbeelden, dan kan je natuurlijk ook eigen flowerbox creëren. Hoe leuk is dat?! Maak een flowerbox die precies aansluit op jouw wensen.

Search

Sorteer op

Sorteer op

Je flowerbox op maat bestellen

Een flowerbox is het meest unieke cadeau wat je iemand kan geven. Natuurlijk kan je ook een flowerbox bestellen voor in je eigen huis. Als jij de perfecte box niet kon vinden tussen de verse rozen en longlife rozen, is dit de plek waar jij je eigen box kan customizen. Maar hoe werkt dat precies?

Allereerst kies je de gewenste box. Ga je voor zwart, wit, acryl of een roze rozendoos? En hoe zit het met de vorm en het formaat van de box? Er is voldoende keuze! Als je de soort box en de maat hebt gekozen, kan je de rozen kiezen. Worden het longlife rozen of verse rozen? En voor welke kleur ga jij? Alles is mogelijk!

Flowerbox gevuld met longlife rozen

De longlife rozen van Maison Flowers komen in allerlei vormen en maten. Ook kan je kiezen voor diverse vormen en kleuren boxen. Wij hebben bijvoorbeeld de ronde, hartvormige box maar ook een vierkante box. De longlife rozen gaan minimaal één jaar mee. Op deze manier kan jij super lang genieten van je customized flowerbox.

Flowerbox gevuld met verse rozen

Naast de longlife rozen hebben wij ook verse rozen. Deze rozen komen direct van de veiling en gaan minimaal 1,5e week mee. Waarbij de longlife rozen geen onderhoud nodig hebben, heeft de verse roos dit wel nodig. Zo moeten deze af en toe een klein scheutje water en is het aan te raden om deze niet in de zon te zetten. Dit laatste geldt ook voor de flowerboxen met longlife rozen. Beide soorten kunnen verkleuren in de zon en zullen hierdoor minder lang meegaan.

Neem contact met ons op

Wil jij een customized box maken maar weet je niet precies wat je wilt? Geen probleem! Je mag gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen je passend advies geven om te zorgen dat jij jouw perfecte flowerbox besteld, helemaal naar jouw wens.