fbpx

Over Maison Flowers

Achter het merk

Maison Flowers is opgericht door Mandy Verkaik vanuit een studieproject. Na veel onderzoek gedaan te hebben, heeft Mandy besloten om de sprong te wagen en het concept daadwerkelijk uit te voeren. Als eerste flowerbox webshop in Nederland werd Maison Flowers 9 november 2015 opgestart. Wat begon als studieopdracht is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waar nog steeds elke dag met veel plezier wordt gewerkt.

Waarom Maison Flowers?

Met Maison Flowers geeft u een aantrekkelijk en luxe cadeau. Met onze producten verrast u uw geliefde op een unieke manier. Wij bieden twee verschillende soorten boxen aan, namelijk de een gevuld met verse rozen en de ander gevuld met longlife rozen. Door deze aan te bieden in verschillende maten, vormen en kleuren, is er voldoende keus voor u als klant.

Wij vinden het belangrijk om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Zo kan het zijn dat u een speciale combinatie in gedachte heeft, maar deze niet op de site ziet staan. Wij denken dan graag met u mee en proberen zo een goed mogelijke persoonlijke service te bieden.