fbpx

Blog

Lees hier onze blog over leuke feitjes en handige tips over rozen en onze flowerboxen!

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog

Roses are red

De oorspronkelijke kleur van een roos is rood. Maar eigenlijk zijn er wel meer dan 300 soorten rozen, hoe indrukwekkend is dat? Rozen worden al honderden jaren geteeld. De oorsprong van de roos ligt in China en Afrika. Hier werden deze geteeld vanwege hun schoonheid en de lekkere geur. Vroeger werden rozen voornamelijk gebruikt voor specifieke rituelen en werden grote gebouwen ermee versierd. Tegenwoordig is de roos voor iedereen beschikbaar en gelukkig maar, want anders zouden we deze schoonheid moeten missen. Omdat de rode roos zo prachtig is en deze natuurlijk voor de liefde, bieden wij ook diverse tinten van deze kleur aan. Ontdek jij ze samen met ons?!
Lees blog

Same box, different moments

Hoe kan je beter zeggen dat je om iemand geeft? That's right; met een flowerbox natuurlijk. Je hebt niet altijd een speciale reden nodig om iemand te verassen met een mooie flowerbox, maar in het algemeen worden de boxen gegeven op verschillende speciale gelegenheden. De meest voorkomende gelegenheden worden hieronder voor jullie toegelicht. Are you ready?  
Lees blog

De meest gestelde vragen

Zijn de bloemen echt? Hoe verzorg ik mijn bloemen? Wij krijgen regelmatig vragen die gerelateerd zijn in dit soort onderwerpen. Dit is de reden dat wij een top 5 van de meest gestelde vragen hebben gemaakt en deze voor jullie gaan beantwoorden.  
Lees blog

Our perfect choco roses

Maison Flowers biedt veel verschillende soorten rozen aan. De choco roos is één van onze unieke rozen, die wij in verschillende kleuren aanbieden. Dit is een buitengewone roos en is super leuk voor diverse gelegenheden. In deze post vertellen wij alles over deze choco roos en voor welke gelegenheden deze allemaal perfect is.
Lees blog

What a lovely thing a rose is!

Een roos is niet gewoon een roos. Elke roos heeft zijn eigen betekenis waarmee je een bepaalde boodschap kan overbrengen. Met een roos kan jij dus bepalen wat voor verhaal je wilt vertellen. In deze post vertellen we je alles over de betekenis van de meest voorkomende kleuren rozen.
Lees blog

Our favorite flowerboxes

We are in love with roses, and who isn't? Wij van team Maison Flowers zijn ook erg fan van bloemen. Wil jij weer wat inspiratie opdoen? In deze post delen wij daarom onze favoriete flowerboxen. Wij zijn erg benieuwd wat jullie van onze favorieten vinden.  
Lees blog

Lang leven je flowerbox

We love the summer! Dagen op het strand, de lange zomeravonden en heel veel lekkere hapjes (en drankjes natuurlijk). Niet alleen in de zomer maar het gehele jaar door worden wij vrolijk van bloemen in huis. Maar net als ons, kunnen bloemen het zwaarder hebben in de zomer door de hitte. Maar wat zijn nou de gouden tips om langer te genieten van jullie verse bloemen?
Lees blog

Maison Flowers; hoe het allemaal begon

Hallo lieve lezers, en welkom bij de eerste blogpost van Maison Flowers. Mijn naam is Mandy Verkaik en ik ben de oprichter en eigenaresse van Maison Flowers. Vier jaar geleden ben ik Maison Flowers gestart met het idee om mensen op een originele manier bloemen te laten geven, namelijk in de vorm van een flowerbox. Toentertijd was ik met Maison Flowers een van de eerste webshops in Nederland. In de afgelopen vier jaar heb ik veel ontwikkelingen meegemaakt en is mijn bedrijf heel erg gegroeid. Bij deze allereerste blog wil ik jullie daarom graag meenemen in het verhaal achter Maison Flowers.
Lees blog