fbpx

Roses are red

door | 12 september 2019

De oorspronkelijke kleur van een roos is rood. Maar eigenlijk zijn er wel meer dan 300 soorten rozen, hoe indrukwekkend is dat? Rozen worden al honderden jaren geteeld. De oorsprong van de roos ligt in China en Afrika. Hier werden deze geteeld vanwege hun schoonheid en de lekkere geur. Vroeger werden rozen voornamelijk gebruikt voor specifieke rituelen en werden grote gebouwen ermee versierd. Tegenwoordig is de roos voor iedereen beschikbaar en gelukkig maar, want anders zouden we deze schoonheid moeten missen. Omdat de rode roos zo prachtig is en deze natuurlijk voor de liefde, bieden wij ook diverse tinten van deze kleur aan. Ontdek jij ze samen met ons?!

Verse Rode Roos 

De verse rode rozen die wij aanbieden zijn de meest prachtige Nederlandse rode rozen en worden ook wel de Red Naomi genoemd. Deze roos is erg gewild en dat is ook niet zonder reden; deze rode roos heeft zo’n grote knop dat er tot wel 80 bloemblaadjes aan kunnen groeien. Deze rode roos is geschikt voor elke gelegenheid en heeft ook nog eens een subtiele zoete geur. 

Longlife Red 

De rode roos bieden wij natuurlijk ook aan in de longlife editie. Zoals je waarschijnlijk al weet is dit een roos die erg lang meegaat, namelijk minimaal 1 jaar. Hoewel de roos minimaal een jaar meegaat, is dit niet terug te zien in de kwaliteit van de roos. Hij behoudt zijn prachtige rode kleur zijn hele levensduur!

Longlife Red Dark 

Naast de standaard rode kleur longlife roos, bieden wij ook een donkere variant aan. Deze kleur geeft gelijk een sensuele uitstraling aan de roos. Hij is erg uniek en heeft een stijlvolle en chique uitstraling. 

Choco Red Love

Who doesn’t love chocolate?! Het liefst wil je deze roos opeten, maar dat kan natuurlijk niet. Deze prachtige rode roos wordt gedoopt in geurlijke wax waardoor hij zijn unieke choco uitstraling krijgt en ook nog eens overheerlijk ruikt. Deze roos heeft een warme uitstraling waardoor die ideaal is voor in de wintermaanden. De Choco Red Love is een echte roos maar gaat iets langer mee dan de standaard verse roos; namelijk ongeveer 3 weken. 

Red Marshmallow

Opzoek naar iets unieks? Dan ben je met de Marshmallow variant aan het juiste adres. De Red Marshmallow roos is een witte roos waarbij een rood laagje op het uiteinde van de bladeren is aangebracht. Ook deze is, net als de Choco Red love, erg uniek. De Red Marshmallow roos heeft een frisse uitstraling. 

Naast de bovenstaande rode rozen bieden wij ook nog de Red Bling Bling, de Red Frost en de Red Glitter roos aan. Wil jij weten hoe deze prachtige rozen eruit zien? Neem dan eens een kijkje bij onze ‘make your own’ optie. Hier kan je namelijk je eigen box ontwerpen en zo kan je al onze opties zien. 

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Same box, different moments

5 september 2019

Pin It on Pinterest