fbpx

Jouw huis winterproof maken

door | 18 november 2019

“Ooh the weather outside is frightful”. Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.

huis winterproof

Kaarsen, bloemen en andere accessoires

Ik hou van heel veel leuke accessoires in mijn huis en om mijn huis om de paar maanden weer opnieuw in te richten zodat het weer als een ‘nieuw’ voelt. Dit is dan het perfecte moment om allerlei leuke accessoires aan te schaffen zodat je huis helemaal winter-ready is. Zelf houd ik van kaarsen en natuurlijk van bloemen. Als het weer winter wordt koop ik vaak accessoires met warmere kleuren. Momenteel heeft Maison Flowers een nieuwe kleur longlife rozen, namelijk Champagne Satin. Deze kleur is zeer geschikt voor in de winter maanden en misschien wel het perfecte cadeau voor kerst.

Natuurlijk materiaal en warme kleuren

Zoals ik net al aangaf ben ik een fan van warme kleuren in de winter en deze warme kleuren kan je ook op andere manier in je huis terug laten komen. Je kan hierbij denken aan kussenhoesen, een leuk kleed of in je raamdecoratie. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om gebruik te maken van natuurlijke materialen. Zo kan je bijvoorbeeld leuke kandelaren aanschaffen die van hout zijn gemaakt.

Verlichting

Veel mensen denken niet na over hun verlichten maar toch kan de juiste verlichting je huis maken (of juist breken haha). Alleen de juiste verlichting kan namelijk al zorgen dat je huis een hele andere sfeer uitstraalt en dus winterproof is. Ikzelf ben een voorstander van gedimd licht waardoor het altijd een klein beetje donker is en ik het kan opleuken met kaarsen.

Hopelijk heb jij genoeg leuke tips om je huis winterprooi te maken!

Wat is een Longlife Roos?

Een longlife roos, ook wel bekend als een eeuwige roos, is een bijzondere roos die dankzij een speciaal conserveringsproces haar natuurlijke schoonheid en frisheid behoudt voor een uitzonderlijk lange periode. Deze rozen, die oorspronkelijk net zoals elke andere roos bloeien, worden door middel van een uniek proces geconserveerd waardoor ze tot wel drie jaar mooi blijven zonder dat er water of verzorging nodig is.

Lees blog

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog