fbpx

Jouw huis winterproof maken

door | 18 november 2019

“Ooh the weather outside is frightful”. Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.

Kaarsen, bloemen en andere accessoires

Ik hou van heel veel leuke accessoires in mijn huis en om mijn huis om de paar maanden weer opnieuw in te richten zodat het weer als een ‘nieuw’ voelt. Dit is dan het perfecte moment om allerlei leuke accessoires aan te schaffen zodat je huis helemaal winter-ready is. Zelf houd ik van kaarsen en natuurlijk van bloemen. Als het weer winter wordt koop ik vaak accessoires met warmere kleuren. Momenteel heeft Maison Flowers een nieuwe kleur longlife rozen, namelijk Champagne Satin. Deze kleur is zeer geschikt voor in de winter maanden en misschien wel het perfecte cadeau voor kerst.

Natuurlijk materiaal en warme kleuren

Zoals ik net al aangaf ben ik een fan van warme kleuren in de winter en deze warme kleuren kan je ook op andere manier in je huis terug laten komen. Je kan hierbij denken aan kussenhoesen, een leuk kleed of in je raamdecoratie. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om gebruik te maken van natuurlijke materialen. Zo kan je bijvoorbeeld leuke kandelaren aanschaffen die van hout zijn gemaakt.

Verlichting

Veel mensen denken niet na over hun verlichten maar toch kan de juiste verlichting je huis maken (of juist breken haha). Alleen de juiste verlichting kan namelijk al zorgen dat je huis een hele andere sfeer uitstraalt en dus winterproof is. Ikzelf ben een voorstander van gedimd licht waardoor het altijd een klein beetje donker is en ik het kan opleuken met kaarsen.

Hopelijk heb jij genoeg leuke tips om je huis winterprooi te maken!

 

 

 

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Roses are red

12 september 2019

Same box, different moments

5 september 2019

Pin It on Pinterest