fbpx

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

door | 11 mei 2022

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.

velvet flowerboxen

Op de pagina longlife rozen vind je een aantal voorbeelden van onze boxen gevuld met verschillende kleuren rozen. Maar het kan natuurlijk zijn dat de box in combinatie met de kleur roos die jij in gedachte had er niet tussen staat. Dan kan je naar de bouw je eigen box pagina en gemakkelijk je box en je kleur longlife roos selecteren.

Laten we de pagina eens even doornemen..

Als je bij ons op de bouw je eigen box pagina terechtkomt zie je al onze flowerboxen die wij aanbieden. Alle vormen, kleuren en formaten zijn hierop terug te vinden. Zo kan je kiezen voor onze schattige zwarte velvet baby flowerbox of misschien wil je wel uitpakken en kies je voor onze grootste zwarte of witte ronde maxi flowerbox. De producten staan op alfabet en zo begin je dus bij onze baby box en eindig je bij onze small velvet purple flowerbox.

Elke doos is te vullen met een kleur longlife roos naar wens. Je hebt de keuze uit in totaal 24 verschillende kleuren longlife rozen. Ga jij voor zwart, blauw of misschien wel geel? Alles is mogelijk. Van iedere roos is de exacte kleur te vinden. Als je een kleur roos selecteert, komt de foto van de roos naar voren en weet jij dus precies met welke kleur je de doos dan vult.  Niet geheel onbelangrijk, maar ook staat er nu bij iedere box het formaat en natuurlijk het aantal rozen met wat de flowerbox gevuld zal gaan worden. Zo heb jij goed een idee hoe jouw uiteindelijke flowerbox eruit komt te zien.

Nieuwsgierig geworden naar de pagina? Neem snel een kijkje!

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Same box, different moments

5 september 2019

Pin It on Pinterest