fbpx

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

door | 11 mei 2022

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.

velvet flowerboxen

Op de pagina longlife rozen vind je een aantal voorbeelden van onze boxen gevuld met verschillende kleuren rozen. Maar het kan natuurlijk zijn dat de box in combinatie met de kleur roos die jij in gedachte had er niet tussen staat. Dan kan je naar de bouw je eigen box pagina en gemakkelijk je box en je kleur longlife roos selecteren.

Laten we de pagina eens even doornemen..

Als je bij ons op de bouw je eigen box pagina terechtkomt zie je al onze flowerboxen die wij aanbieden. Alle vormen, kleuren en formaten zijn hierop terug te vinden. Zo kan je kiezen voor onze schattige zwarte velvet baby flowerbox of misschien wil je wel uitpakken en kies je voor onze grootste zwarte of witte ronde maxi flowerbox. De producten staan op alfabet en zo begin je dus bij onze baby box en eindig je bij onze small velvet purple flowerbox.

Elke doos is te vullen met een kleur longlife roos naar wens. Je hebt de keuze uit in totaal 24 verschillende kleuren longlife rozen. Ga jij voor zwart, blauw of misschien wel geel? Alles is mogelijk. Van iedere roos is de exacte kleur te vinden. Als je een kleur roos selecteert, komt de foto van de roos naar voren en weet jij dus precies met welke kleur je de doos dan vult.  Niet geheel onbelangrijk, maar ook staat er nu bij iedere box het formaat en natuurlijk het aantal rozen met wat de flowerbox gevuld zal gaan worden. Zo heb jij goed een idee hoe jouw uiteindelijke flowerbox eruit komt te zien.

Nieuwsgierig geworden naar de pagina? Neem snel een kijkje!

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog

Roses are red

De oorspronkelijke kleur van een roos is rood. Maar eigenlijk zijn er wel meer dan 300 soorten rozen, hoe indrukwekkend is dat? Rozen worden al honderden jaren geteeld. De oorsprong van de roos ligt in China en Afrika. Hier werden deze geteeld vanwege hun schoonheid en de lekkere geur. Vroeger werden rozen voornamelijk gebruikt voor specifieke rituelen en werden grote gebouwen ermee versierd. Tegenwoordig is de roos voor iedereen beschikbaar en gelukkig maar, want anders zouden we deze schoonheid moeten missen. Omdat de rode roos zo prachtig is en deze natuurlijk voor de liefde, bieden wij ook diverse tinten van deze kleur aan. Ontdek jij ze samen met ons?!
Lees blog