fbpx

Love is in the air

door | 30 januari 2020

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.

Red Small Square Box

Houd jij ervan om je partner op een traditionele manier te verassen? Dan is de red small square box het juiste antwoord, want prachtige rode rozen en liefde, wie legt die link nou niet?! Deze box gevuld met 9 verse rode rozen is een van de hardlopers, ieder jaar weer.

Longlife red dark heart box

Maison Flowers biedt niet alleen de traditionele rode roos aan, maar ook een donkerdere variant; de red dark roos en nog wel in het longlife. Deze unieke longlife roos heeft een sensuele uitstraling en is het ideale valentijnscadeau. De hartvormige box maakt dit geschenk compleet; hoeveel je van iemand houdt kan niet beter uitgedrukt worden!

Choco red love small square box

Chocolate is always the answer. Deze roos kan je natuurlijk niet opeten, maar wat ziet hij er prachtig uit. Deze rode roos krijgt zijn chocolade uitstraling doordat hij in geurlijke wax wordt gedoopt. Dit zorgt dus niet alleen voor een mooie gloed maar ook voor een heerlijke geur. Deze verse roos gaat iets langer mee dan normale verse rozen. Hij kan namelijk wel 3 weken goed blijven. Is dit jouw toekomstige valentijnscadeau?

Longlife red pink red maxi round box

Last but not least; onze maxi box. Deze box is het ultieme liefdesgebaar. Deze box zit gevuld met longlife rozen waardoor je geliefde er minimaal 1 jaar van kan genieten. Bij elke blik naar de box zal er weer aan dat mooie moment gedacht worden en zal er gedacht worden aan hoeveel jij voor hem of haar betekent. 

Hierboven een greep uit onze collectie, maar we hebben natuurlijk nog veel meer flowerboxen waarmee jij jouw liefde kan verassen. Wil je weten welke boxen dat zijn? Neem dan even een kijkje bij onze valentijn flowerboxen.

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Same box, different moments

5 september 2019

Pin It on Pinterest