fbpx

Love is in the air

door | 30 januari 2020

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.

Red Small Square Box

Houd jij ervan om je partner op een traditionele manier te verassen? Dan is de red small square box het juiste antwoord, want prachtige rode rozen en liefde, wie legt die link nou niet?! Deze box gevuld met 9 verse rode rozen is een van de hardlopers, ieder jaar weer.

Longlife red dark heart box

Maison Flowers biedt niet alleen de traditionele rode roos aan, maar ook een donkerdere variant; de red dark roos en nog wel in het longlife. Deze unieke longlife roos heeft een sensuele uitstraling en is het ideale valentijnscadeau. De hartvormige box maakt dit geschenk compleet; hoeveel je van iemand houdt kan niet beter uitgedrukt worden!

Choco red love small square box

Chocolate is always the answer. Deze roos kan je natuurlijk niet opeten, maar wat ziet hij er prachtig uit. Deze rode roos krijgt zijn chocolade uitstraling doordat hij in geurlijke wax wordt gedoopt. Dit zorgt dus niet alleen voor een mooie gloed maar ook voor een heerlijke geur. Deze verse roos gaat iets langer mee dan normale verse rozen. Hij kan namelijk wel 3 weken goed blijven. Is dit jouw toekomstige valentijnscadeau?

Longlife red pink red maxi round box

Last but not least; onze maxi box. Deze box is het ultieme liefdesgebaar. Deze box zit gevuld met longlife rozen waardoor je geliefde er minimaal 1 jaar van kan genieten. Bij elke blik naar de box zal er weer aan dat mooie moment gedacht worden en zal er gedacht worden aan hoeveel jij voor hem of haar betekent. 

Hierboven een greep uit onze collectie, maar we hebben natuurlijk nog veel meer flowerboxen waarmee jij jouw liefde kan verassen. Wil je weten welke boxen dat zijn? Neem dan even een kijkje bij onze valentijn flowerboxen.

Wat is een Longlife Roos?

Een longlife roos, ook wel bekend als een eeuwige roos, is een bijzondere roos die dankzij een speciaal conserveringsproces haar natuurlijke schoonheid en frisheid behoudt voor een uitzonderlijk lange periode. Deze rozen, die oorspronkelijk net zoals elke andere roos bloeien, worden door middel van een uniek proces geconserveerd waardoor ze tot wel drie jaar mooi blijven zonder dat er water of verzorging nodig is.

Lees blog

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog