fbpx

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

door | 4 oktober 2019

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.

Eten 

De meeste dieren doen alles voor eten. Dit is dus ook het eerste wat ik meestal probeer om mijn dieren mooi te laten zitten; en ja bij mij werkt het. Zodra je een snoepje/koekje vasthoudt is er een grote kans dat ze wel in jouw richting kijken. Je moet ze echt lokken met eten, want daar zijn ze dol op. 

Geduld

Het creëren van het perfecte plaatje kost geduld, heel veel geduld. Je bent opzoek naar die ene foto wat een grote uitdaging kan zijn. Je huisdieren laten poseren kan namelijk niet zomaar. Ik raad daarom ook aan om geduld te hebben en er in eerste instantie van uit te gaan dat een goede foto pas komt na enkele shots. Just wait for the right moment!

Fotografeer niet alleen je huisdier

Naast je huisdier kan je ook andere elementen fotograferen samen met je huisdier. Ik vind het daarom ook erg leuk om mijn huisdieren te fotograferen met een flowerbox. Mijn katten zijn erg rustig en gaan daarom al snel heel lief liggen. Dit het voor mij het perfecte moment om een foto te nemen. 

Wil jij jouw lieve huisdier ook fotograferen met een prachtige flowerbox of heb je jouw huisdier al op de foto gezet met een van onze boxen? Show us your picture!

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Roses are red

De oorspronkelijke kleur van een roos is rood. Maar eigenlijk zijn er wel meer dan 300 soorten rozen, hoe indrukwekkend is dat? Rozen worden al honderden jaren geteeld. De oorsprong van de roos ligt in China en Afrika. Hier werden deze geteeld vanwege hun schoonheid en de lekkere geur. Vroeger werden rozen voornamelijk gebruikt voor specifieke rituelen en werden grote gebouwen ermee versierd. Tegenwoordig is de roos voor iedereen beschikbaar en gelukkig maar, want anders zouden we deze schoonheid moeten missen. Omdat de rode roos zo prachtig is en deze natuurlijk voor de liefde, bieden wij ook diverse tinten van deze kleur aan. Ontdek jij ze samen met ons?!
Lees blog