fbpx

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

door | 4 oktober 2019

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.

Eten 

De meeste dieren doen alles voor eten. Dit is dus ook het eerste wat ik meestal probeer om mijn dieren mooi te laten zitten; en ja bij mij werkt het. Zodra je een snoepje/koekje vasthoudt is er een grote kans dat ze wel in jouw richting kijken. Je moet ze echt lokken met eten, want daar zijn ze dol op. 

Geduld

Het creëren van het perfecte plaatje kost geduld, heel veel geduld. Je bent opzoek naar die ene foto wat een grote uitdaging kan zijn. Je huisdieren laten poseren kan namelijk niet zomaar. Ik raad daarom ook aan om geduld te hebben en er in eerste instantie van uit te gaan dat een goede foto pas komt na enkele shots. Just wait for the right moment!

Fotografeer niet alleen je huisdier

Naast je huisdier kan je ook andere elementen fotograferen samen met je huisdier. Ik vind het daarom ook erg leuk om mijn huisdieren te fotograferen met een flowerbox. Mijn katten zijn erg rustig en gaan daarom al snel heel lief liggen. Dit het voor mij het perfecte moment om een foto te nemen. 

Wil jij jouw lieve huisdier ook fotograferen met een prachtige flowerbox of heb je jouw huisdier al op de foto gezet met een van onze boxen? Show us your picture!

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Same box, different moments

5 september 2019

Pin It on Pinterest