fbpx

Flowerboxen voor bruiloften en partijen

Heb jij een groot zakelijk diner of misschien komt de mooiste dag van je leven er wel aan en ga je trouwen. Hoe leuk is het dan om je eigen flowerbox te laten ontwerpen en een mooie blijvende herinnering te creëren. Bedruk een mooie velvet flowerbox met je eigen logo of tekst in het zwart, zilver of goud.

Je hebt de keuze uit 8 verschillende formaten flowerboxen. Ga jij voor een boxje met 1 roos, met 4 rozen of misschien wil je wel uitpakken met een veel groter formaat. Onderstaand vind je de verschillende formaten waaruit je kunt kiezen.

make your own flowerbox x maison flowers

Zodra je een gewenst formaat flowerbox voor jezelf hebt bepaald, is het natuurlijk ook handig om vast over de kleur van de longlife roos, maar ook de kleur van de box na te denken. Wat vind jij een mooie combinatie en wat zou mooi bij jullie thema passen? Allemaal dingen om goed over na te denken.

Ben jij nou geïnteresseerd in je eigen gepersonaliseerde flowerbox? Houd rekening met een minimale afname van 30 stuks en een levertijd van 4-6 weken. Stuur ons een mailtje met je wensen en wij maken een gepaste offerte op maat!