fbpx

Luxe velvet flowerboxen

door | 28 maart 2022

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!

velvet flowerboxes x maison flowers

Inmiddels hebben wij deze gave box in 3 verschillende maten, namelijk de baby-, de petite- en de small-editie. We zullen je wat meer vertellen over deze drie leuke type flowerboxen.

BABY

Onze kleinste aanwinst in de baby flowerbox. In dit schattige flowerboxje gaat 1 longlife roos. Momenteel staat er één voorbeeld van deze variant op de webshop, namelijk met een rode longlife roos. Binnenkort zullen wij deze gaan uitbreiden en zal hij in meerdere kleuren te bestellen zijn. Je scoort dit geweldige mini boxje voor €19,95. Neem snel een kijkje!

PETITE

Zoals de vaste bezoeker misschien wel weet, hebben wij al een lange tijd de petite square box in ons assortiment. Het werd tijd dat wij deze ook in het rond gingen aanbieden en zijn uitgekomen op 3 leuke velvet kleuren. Je kan kiezen voor het mooie zwart, maar ook natuurlijk het leuke roze en als nieuwe kleur hebben we een hele mooie caramel kleur toegevoegd. Dit leuke boxje zit evenals de petite square-variant gevuld met 4 longlife rozen die wordt aangeboden voor €39,95. Benieuwd naar een voorbeeld?

SMALL

De grootste velvet flowerbox die wij momenteel aanbieden is onze small box. De small velvet round box zit gevuld met 11 longlife rozen. Deze box hebben we in maar liefst 5 kleuren: zwart, crème, roze, paars en grijs. Hoe leuk is dat! De prijs van deze box is €79,95. Misschien heb je het al gezien, maar deze box bieden wij ook op een andere manier aan. Zo hebben wij een voorbeeld met de rozen als mooie bol: de longlife red exclusive velvet small round box. Een echte eyecatcher dus!

Ben jij ook zo gek op deze velvet flowerboxen en heb jij suggesties over welk formaat we nog meer aan dit mooie rijtje moeten toevoegen? Laat het ons gerust weten!

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Same box, different moments

5 september 2019

Pin It on Pinterest