fbpx

Luxe velvet flowerboxen

door | 28 maart 2022

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!

velvet flowerboxes x maison flowers

Inmiddels hebben wij deze gave box in 3 verschillende maten, namelijk de baby-, de petite- en de small-editie. We zullen je wat meer vertellen over deze drie leuke type flowerboxen.

BABY

Onze kleinste aanwinst in de baby flowerbox. In dit schattige flowerboxje gaat 1 longlife roos. Momenteel staat er één voorbeeld van deze variant op de webshop, namelijk met een rode longlife roos. Binnenkort zullen wij deze gaan uitbreiden en zal hij in meerdere kleuren te bestellen zijn. Je scoort dit geweldige mini boxje voor €19,95. Neem snel een kijkje!

PETITE

Zoals de vaste bezoeker misschien wel weet, hebben wij al een lange tijd de petite square box in ons assortiment. Het werd tijd dat wij deze ook in het rond gingen aanbieden en zijn uitgekomen op 3 leuke velvet kleuren. Je kan kiezen voor het mooie zwart, maar ook natuurlijk het leuke roze en als nieuwe kleur hebben we een hele mooie caramel kleur toegevoegd. Dit leuke boxje zit evenals de petite square-variant gevuld met 4 longlife rozen die wordt aangeboden voor €39,95. Benieuwd naar een voorbeeld?

SMALL

De grootste velvet flowerbox die wij momenteel aanbieden is onze small box. De small velvet round box zit gevuld met 11 longlife rozen. Deze box hebben we in maar liefst 5 kleuren: zwart, crème, roze, paars en grijs. Hoe leuk is dat! De prijs van deze box is €79,95. Misschien heb je het al gezien, maar deze box bieden wij ook op een andere manier aan. Zo hebben wij een voorbeeld met de rozen als mooie bol: de longlife red exclusive velvet small round box. Een echte eyecatcher dus!

Ben jij ook zo gek op deze velvet flowerboxen en heb jij suggesties over welk formaat we nog meer aan dit mooie rijtje moeten toevoegen? Laat het ons gerust weten!

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog

Roses are red

De oorspronkelijke kleur van een roos is rood. Maar eigenlijk zijn er wel meer dan 300 soorten rozen, hoe indrukwekkend is dat? Rozen worden al honderden jaren geteeld. De oorsprong van de roos ligt in China en Afrika. Hier werden deze geteeld vanwege hun schoonheid en de lekkere geur. Vroeger werden rozen voornamelijk gebruikt voor specifieke rituelen en werden grote gebouwen ermee versierd. Tegenwoordig is de roos voor iedereen beschikbaar en gelukkig maar, want anders zouden we deze schoonheid moeten missen. Omdat de rode roos zo prachtig is en deze natuurlijk voor de liefde, bieden wij ook diverse tinten van deze kleur aan. Ontdek jij ze samen met ons?!
Lees blog