fbpx

Same box, different moments

door | 5 september 2019

Hoe kan je beter zeggen dat je om iemand geeft? That’s right; met een flowerbox natuurlijk. Je hebt niet altijd een speciale reden nodig om iemand te verassen met een mooie flowerbox, maar in het algemeen worden de boxen gegeven op verschillende speciale gelegenheden. De meest voorkomende gelegenheden worden hieronder voor jullie toegelicht. Are you ready?

 

1. Happy birthday

Een verjaardag zonder bloemen is net als een feestje zonder taart. De twee zijn met elkaar verbonden en daarom worden onze flowerboxen vaak gebruikt om iemand te verassen op zijn/haar speciale dag. Het leuke aan een flowerbox is dat het weer wat anders is dan een standaard bos rozen. Je laat diegene zien dat je na hebt gedacht over zijn/haar cadeau en moeite hebt gedaan. Een flowerbox verdient om gegeven te worden aan iemand die zijn schoonheid waard is; het perfecte cadeau dus!

2. Valentine’s Day

Zodra het februari is verwacht elke vrouw verrast te worden door haar man en elke man is druk op zoek naar HET perfecte valentijnsgeschenk. Weer een doos chocolade kopen wordt op een gegeven moment ook een beetje saai. Dit is ook de reden dat veel mensen gaan voor een flowerbox. Vrouwen zijn er gek op (vooral vanwege de mooie foto’s op Insta;)) en voor de mannen kost het helemaal niet zoveel moeite. Je gaat even naar de website, kiest een box uit en laat het bezorgen bij je partner. Dus lieve mensen, hier is mijn advies; als je je partner echt wilt verassen, geef een van onze geweldige flowerboxen.

3. I’m sorry

Ook kan het wel eens voorkomen dat je ergens spijt van hebt. Wil je iets goed maken met je partner, familielid, vriend(in) of collega, dan is een flowerbox het juiste middel. Wat zegt er nou beter ‘sorry’ dan een mooie longlife box met prachtige rozen?! Dat klopt; helemaal niets. En ik kan je garanderen dat (bijna) alles wat je gedaan hebt gelijk vergeven wordt.

4. Mother’s Day

Ze zeggen altijd; het is elke dag kinderdag. En soms voelt dat ook wel zo. Mama’s doen alles voor hun kind en iedere tweede zondag in mei (in NL) is de dag dat jij je moeder ook eens in het zonnetje kan zetten. De flowerbox is een heel geliefd cadeau voor deze gelegenheid. Veel mensen doen er een persoonlijke boodschap bij om zo hun moeder helemaal te verassen. Rozen brengen vreugde in het huis en dat is ook precies wat je wilt bereiken met jouw prachtige flowerbox.

Er zijn natuurlijk nog veel meer gelegenheden waarbij mensen een flowerbox aanschaffen. Voor welke gelegenheid wil jij graag iemand verassen met een prachtige box?

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Pin It on Pinterest