fbpx

Same box, different moments

door | 5 september 2019

Hoe kan je beter zeggen dat je om iemand geeft? That’s right; met een flowerbox natuurlijk. Je hebt niet altijd een speciale reden nodig om iemand te verassen met een mooie flowerbox, maar in het algemeen worden de boxen gegeven op verschillende speciale gelegenheden. De meest voorkomende gelegenheden worden hieronder voor jullie toegelicht. Are you ready?

 

1. Happy birthday

Een verjaardag zonder bloemen is net als een feestje zonder taart. De twee zijn met elkaar verbonden en daarom worden onze flowerboxen vaak gebruikt om iemand te verassen op zijn/haar speciale dag. Het leuke aan een flowerbox is dat het weer wat anders is dan een standaard bos rozen. Je laat diegene zien dat je na hebt gedacht over zijn/haar cadeau en moeite hebt gedaan. Een flowerbox verdient om gegeven te worden aan iemand die zijn schoonheid waard is; het perfecte cadeau dus!

2. Valentine’s Day

Zodra het februari is verwacht elke vrouw verrast te worden door haar man en elke man is druk op zoek naar HET perfecte valentijnsgeschenk. Weer een doos chocolade kopen wordt op een gegeven moment ook een beetje saai. Dit is ook de reden dat veel mensen gaan voor een flowerbox. Vrouwen zijn er gek op (vooral vanwege de mooie foto’s op Insta;)) en voor de mannen kost het helemaal niet zoveel moeite. Je gaat even naar de website, kiest een box uit en laat het bezorgen bij je partner. Dus lieve mensen, hier is mijn advies; als je je partner echt wilt verassen, geef een van onze geweldige flowerboxen.

3. I’m sorry

Ook kan het wel eens voorkomen dat je ergens spijt van hebt. Wil je iets goed maken met je partner, familielid, vriend(in) of collega, dan is een flowerbox het juiste middel. Wat zegt er nou beter ‘sorry’ dan een mooie longlife box met prachtige rozen?! Dat klopt; helemaal niets. En ik kan je garanderen dat (bijna) alles wat je gedaan hebt gelijk vergeven wordt.

4. Mother’s Day

Ze zeggen altijd; het is elke dag kinderdag. En soms voelt dat ook wel zo. Mama’s doen alles voor hun kind en iedere tweede zondag in mei (in NL) is de dag dat jij je moeder ook eens in het zonnetje kan zetten. De flowerbox is een heel geliefd cadeau voor deze gelegenheid. Veel mensen doen er een persoonlijke boodschap bij om zo hun moeder helemaal te verassen. Rozen brengen vreugde in het huis en dat is ook precies wat je wilt bereiken met jouw prachtige flowerbox.

Er zijn natuurlijk nog veel meer gelegenheden waarbij mensen een flowerbox aanschaffen. Voor welke gelegenheid wil jij graag iemand verassen met een prachtige box?

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog