fbpx

Our favorite flowerboxes

door | 7 augustus 2019

We are in love with roses, and who isn’t? Wij van team Maison Flowers zijn ook erg fan van bloemen. Wil jij weer wat inspiratie opdoen? In deze post delen wij daarom onze favoriete flowerboxen. Wij zijn erg benieuwd wat jullie van onze favorieten vinden.

 

Longlife Red Petite Box

 

Wil jij jouw partner verassen, gewoon omdat het kan? Met deze box maak je hem of haar zeker super blij! Onze Longlife Red Petite Box is één van onze nieuwste boxen. Het is de ideale box om te plaatsen in een kleinere ruimte. Deze Longlife box is verkrijgbaar in het zwart en het wit.

Prijs: €39,95

 

 

Aqua Satin Small Square Box

 

Oelala, we love pink! Deze box is gevuld met 16 verse rozen. Het is een unieke roos met een laagje satijn die er prachtig uitziet waardoor je hem bijna wilt opeten (but don’t do it). De rozen hebben een warme kleur waardoor deze box zowel zomers als winters super zal staan in jouw huis.

Prijs: €49,95

 

 

Red Acrylic Large Square Box

 

Deze acryl box met rode rozen, rechtstreeks van de veiling, heeft een moderne en classy uitstraling. Deze box maakt het mogelijk dat je niet alleen de roos ziet, maar ook de steel. Dit maakt de box buitengewoon klassiek. Wij zijn verliefd op deze box. Jij ook?

Prijs: €99,95

 

 

Longlife White Round Pink Bo x

 

Wauw, voor de pink lovers onder ons hebben we deze roze ronde box met witte longlife rozen. Deze box is als een schot in de roos en staat super mooi op een grote eettafel. Met deze box maak je iedereen jaloers al je vrienden zullen je erover complimenteren.

Prijs: €159,95

 

 

Longlife Red Maxi Round Box

 

The perfect box! Deze box is perfect voor alle speciale gelegenheden. Wil je iemand ten huwelijk vragen of ben je 5 jaar samen? Zeg het met rozen. Deze box maakt het moment namelijk nog magischer dan het al is. De box is gevuld met 60 tot 70 longlife rozen waardoor je nog minimaal 1 jaar kan nagenieten van je schitterende bloemen.

Prijs: €299,95

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Pin It on Pinterest