fbpx

Our favorite flowerboxes

door | 7 augustus 2019

We are in love with roses, and who isn’t? Wij van team Maison Flowers zijn ook erg fan van bloemen. Wil jij weer wat inspiratie opdoen? In deze post delen wij daarom onze favoriete flowerboxen. Wij zijn erg benieuwd wat jullie van onze favorieten vinden.

 

Longlife Red Petite Box

 

Wil jij jouw partner verassen, gewoon omdat het kan? Met deze box maak je hem of haar zeker super blij! Onze Longlife Red Petite Box is één van onze nieuwste boxen. Het is de ideale box om te plaatsen in een kleinere ruimte. Deze Longlife box is verkrijgbaar in het zwart en het wit.

Prijs: €39,95

 

 

Aqua Satin Small Square Box

 

Oelala, we love pink! Deze box is gevuld met 16 verse rozen. Het is een unieke roos met een laagje satijn die er prachtig uitziet waardoor je hem bijna wilt opeten (but don’t do it). De rozen hebben een warme kleur waardoor deze box zowel zomers als winters super zal staan in jouw huis.

Prijs: €49,95

 

 

Red Acrylic Large Square Box

 

Deze acryl box met rode rozen, rechtstreeks van de veiling, heeft een moderne en classy uitstraling. Deze box maakt het mogelijk dat je niet alleen de roos ziet, maar ook de steel. Dit maakt de box buitengewoon klassiek. Wij zijn verliefd op deze box. Jij ook?

Prijs: €99,95

 

 

Longlife White Round Pink Bo x

 

Wauw, voor de pink lovers onder ons hebben we deze roze ronde box met witte longlife rozen. Deze box is als een schot in de roos en staat super mooi op een grote eettafel. Met deze box maak je iedereen jaloers al je vrienden zullen je erover complimenteren.

Prijs: €159,95

 

 

Longlife Red Maxi Round Box

 

The perfect box! Deze box is perfect voor alle speciale gelegenheden. Wil je iemand ten huwelijk vragen of ben je 5 jaar samen? Zeg het met rozen. Deze box maakt het moment namelijk nog magischer dan het al is. De box is gevuld met 60 tot 70 longlife rozen waardoor je nog minimaal 1 jaar kan nagenieten van je schitterende bloemen.

Prijs: €299,95

Wat is een Longlife Roos?

Een longlife roos, ook wel bekend als een eeuwige roos, is een bijzondere roos die dankzij een speciaal conserveringsproces haar natuurlijke schoonheid en frisheid behoudt voor een uitzonderlijk lange periode. Deze rozen, die oorspronkelijk net zoals elke andere roos bloeien, worden door middel van een uniek proces geconserveerd waardoor ze tot wel drie jaar mooi blijven zonder dat er water of verzorging nodig is.

Lees blog

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog