fbpx

Our perfect choco roses

door | 21 augustus 2019

Maison Flowers biedt veel verschillende soorten rozen aan. De choco roos is één van onze unieke rozen, die wij in verschillende kleuren aanbieden. Dit is een buitengewone roos en is super leuk voor diverse gelegenheden. In deze post vertellen wij alles over deze choco roos en voor welke gelegenheden deze allemaal perfect is.

“All we need is love, but a little chocolate now and then doesn’t hurt us”.

 

De choco roos

Onze choco roos bieden wij aan in alle kleuren. Deze rozen zijn beschikbaar in een beperkt aantal boxen; de kleine vierkante box, grote vierkante box en de ronde box. De choco rozen moeten eigenlijk op dezelfde manier behandeld worden als de normale verse rozen, er moet namelijk om de dag een scheutje water in de box gegoten worden.

Maar hoe worden deze choco rozen gemaakt? De roos wordt gedoopt in een geurlijke wax. Trust me; zo een lekkere roos heb je nog nooit geroken. De wax zorgt voor de choco uitstraling en geeft een unieke beleving aan je box. Ook zorgt de wax ervoor dat de roos een langere levensduur heeft dan de standaard verse roos. Dit zal ongeveer 3 weken zijn.

Speciale gelegenheden

De choco roos is een roos die perfect is voor speciale gelegenheden. Door de warme uitstraling van deze roos is die erg geschikt voor in de winter-maanden. De roos ziet er ook heer-lijk uit en is daarom ook de perfecte box voor de fit girls en boys onder ons ;), maar let op; je kan deze rozen natuurlijk niet opeten hihi.

 

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

11 mei 2022

Luxe velvet flowerboxen

28 maart 2022

Love is in the air

30 januari 2020

Jouw huis winterproof maken

18 november 2019

Roses are red

12 september 2019

Pin It on Pinterest