fbpx

Our perfect choco roses

door | 21 augustus 2019

Maison Flowers biedt veel verschillende soorten rozen aan. De choco roos is één van onze unieke rozen, die wij in verschillende kleuren aanbieden. Dit is een buitengewone roos en is super leuk voor diverse gelegenheden. In deze post vertellen wij alles over deze choco roos en voor welke gelegenheden deze allemaal perfect is.

“All we need is love, but a little chocolate now and then doesn’t hurt us”.

 

De choco roos

Onze choco roos bieden wij aan in alle kleuren. Deze rozen zijn beschikbaar in een beperkt aantal boxen; de kleine vierkante box, grote vierkante box en de ronde box. De choco rozen moeten eigenlijk op dezelfde manier behandeld worden als de normale verse rozen, er moet namelijk om de dag een scheutje water in de box gegoten worden.

Maar hoe worden deze choco rozen gemaakt? De roos wordt gedoopt in een geurlijke wax. Trust me; zo een lekkere roos heb je nog nooit geroken. De wax zorgt voor de choco uitstraling en geeft een unieke beleving aan je box. Ook zorgt de wax ervoor dat de roos een langere levensduur heeft dan de standaard verse roos. Dit zal ongeveer 3 weken zijn.

Speciale gelegenheden

De choco roos is een roos die perfect is voor speciale gelegenheden. Door de warme uitstraling van deze roos is die erg geschikt voor in de winter-maanden. De roos ziet er ook heer-lijk uit en is daarom ook de perfecte box voor de fit girls en boys onder ons ;), maar let op; je kan deze rozen natuurlijk niet opeten hihi.

 

Vernieuwde bouw je eigen box pagina

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en hebben sinds kort onze ‘bouw je eigen box’ pagina vernieuwd. Is het jou al opgevallen? Wat we hebben veranderd en wat de voordelen hiervan zijn, zullen we eens even uitleggen.
Lees blog

Luxe velvet flowerboxen

Sinds kort hebben wij gave velvet flowerboxen toegevoegd aan ons assortiment. Deze flowerboxen maken met hun luxueuze uiterlijk jouw interieur helemaal af. Het leuke aan deze flowerboxen is dat deze in verschillende kleurtjes verkrijgbaar zijn. Zo kan je kiezen voor een mooie sjieken zwarte kleur, of misschien ga jij wel helemaal voor de speelse roze of paarse kleur. Past grijs beter bij jouw interieur? Ook deze kleur is beschikbaar in het velvet!
Lees blog

Love is in the air

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Elke vrouw droomt ervan dat haar partner haar verrast op een originele manier. En wat is nou origineler dan een flowerbox?! De valentijn flowerboxen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verassen. Ga jij voor de hartvormige flowerbox of verras jij je partner met een maxi round box? Alles is mogelijk! In deze blog vertellen we je meer over de mogelijkheden die Maison Flowers jou biedt om je partner te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees blog

Jouw huis winterproof maken

"Ooh the weather outside is frightful". Het is eindelijk weer bijna winter, stiekem wel mijn favoriete seizoen van het jaar. Het is misschien wel koud maar dit betekent juist meer knusse en gezellige avonden. Voordat de winter echt is aangebroken probeer ik mijn huis altijd even winterproof te maken.
Lees blog

Hoe kan jij het perfecte plaatje van jouw huisdier schieten?

Happy world animal day everyone! Het is weer 4 oktober en dat betekent dat we onze lieve diertjes weer mogen verwennen. Naast het extra verwennen, wat is er nou leuker dan je eigen huisdier op de foto zetten? En dat misschien wel met een van onze prachtige flowerboxen. Maar ook ik heb hier vaak moeite mee. Een dier heeft namelijk zijn eigen wil. Dit maakt het soms erg lastig om een leuke foto te maken. In de loop der jaren heb ik gemerkt wat de do’s and don’ts zijn om het perfecte plaatje te krijgen. In dit artikel geef ik de 3 handigste tips om jouw huisdier op de foto te krijgen.
Lees blog