fbpx

Verse flowerbox

Maison Flowers is de plek waar jij jouw verse rozen in een box bestelt. Met de prachtige flowerbox gevuld met verse rozen imponeer jij iedereen. De flowerboxen gevuld met verse rozen zijn beschikbaar in diverse vormen en maten. Ook hebben we een ruim assortiment aan prachtige rozen. Voor iedere gelegenheid vind jij hier de perfecte flowerbox.

Verse rozen bestellen

Onze verse rozen zijn van topkwaliteit en blijven minimaal 1,5e week staan. Al onze verse rozen komen direct van de veiling of uit de kas. Zodra wij jouw bestelling binnen hebben, maken wij alles in orde en zorgen we dat de box zo snel mogelijk naar het betreffende adres wordt gestuurd. Ben jij of de ontvanger niet thuis op het moment van levering? Don’t worry! De bezorger zal kijken of je buren thuis zijn en zal het bij hen afgeven. Jij ontvangt dan een briefje in je brievenbus zodat je weet waar je je box kan ophalen. Als je buren niet thuis zijn neemt de bezorgdienst de box weer mee terug om de volgende dag (m.u.v. zondag) te kijken of hij dan bezorgd kan worden. Wanneer we de box dan ook niet kunnen afleveren zal de box meegenomen worden naar een dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kan je dan je box ophalen wanneer het jou uitkomt.

Flowerbox gevuld met verse rozen

Verse rozen komen in allerlei vormen en maten. Bij Maison Flowers bieden wij daarom diverse soorten verse rozen aan, maar hebben wij ook allerlei verschillende soorten boxen. Zo bieden wij zwarte, witte en acryl boxen aan in het rond, vierkant en in de vorm van een hart. Naast de standaard rode en witte roos bieden nog veel verschillende andere soorten rozen aan. Voor iedereen zit er dus wat bij. Zo hebben wij bijvoorbeeld de zijdeglanzende satin roos en de overheerlijk ruikende choco roos in diverse kleuren. Kan jij niet kiezen? Geen probleem! Bij Maison Flowers kan je ook je eigen box samenstellen waarbij je meerdere soorten rozen kan kiezen waarbij je bijvoorbeeld een cijfer en letter kan creëren met de rozen.

Verzorging van de verse rozen flowerbox

Net als alle andere bloemen hebben ook de flowerboxen met verse rozen water nodig. Het is aan te raden om om de dag een scheutje water in het midden van de box te gieten. De acryl box met verse rozen hebben een net andere verzorging nodig. In deze box zitten bij aankomst waterparels in. Deze waterparels kan je erin laten zitten. Bij aankomst is het aan te raden om een laagje water in de box te gieten. Dit doe je door 1 roos uit de box te halen en het water door een van de gaatjes te gieten. Om zo lang mogelijk van je verse rozen te genieten raden wij aan om een mooi plekje in het huis te zoeken waarbij de rozen in de schaduw staan. Zodra je de rozen in de zon zet is er namelijk een kans dat deze eerder open zullen gaan waardoor je minder lang van hun schoonheid kan genieten.

Neem contact met ons op

Onze geliefde flowerboxen met verse rozen kan je gemakkelijk online bestellen. Je kan ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen, bij de gelukkige te laten ontvangen of zelf op te halen. Heb je nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.